In de wolken

Ondertussen al bijna 2 weken geleden, was het  thema van de communie "Juultje in de wolken". De kerk mochten we zelf versieren,  dus we gingen aan het brainstormen met een aantal mama's.  Daar zat ik als bij toeval naast een mama die ook veel naait.  Al fezelend kwamen we op dit idee, wat we toen lumineus vonden; we maken voor elk kind een wolkenkussen!  Dat is meteen een leuke herinnering aan hun communie.

Zo gezegd, zo gedaan.  Met een tiental gingen we aan het knutselen,  de kussens waren immers niet het enige, er moesten ook papieren wolken geknipt worden, bloemen uit servetten geplooid worden en 2 grote giraffen geschilderd worden.  
Op iets meer dan 1 avond werden 25 kussens genaaid, gevuld en afgewerkt.  Maar we kunnen niet ontkennen dat we dat lumineuze idee tijdens die knutselavond eventjes niet meer zo geweldig vonden...  Maar de aanhouder wint,  ze zijn allemaal tijdig afgeraakt en het was een gezellige avond met tetterende mama's :-)



Fleece:  dekentje van Zeeman
Moussevulling: grote zak van op de markt in Bree 

En dochterlief slaapt sindsdien met een extra kussen in haar bed, het bewijs dat het een leuke herinnering aan een leuke dag is! 



Reacties

  1. Origineel ideetje! Zal wel een mooi effect geven als ze allemaal ophangen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten