Giveaway Betty

Betty, de gehaakte kip, is eindelijk helemaal klaar!!
Het heeft even geduurd,  er kwamen steeds andere dingen tussen (die later nog geblogd worden!!) of ik had geen zin in haken,  maar ongeveer een maand te laat is ze dan toch af!

Hoezo een maand te laat??  Vorige maand beloofde ik Betty te verloten tussen de sponsers van Levensloop.  Omdat ik niet weet of àl die sponsers wel geïnteresseerd zouden zijn in een gehaakte kip, vroeg ik om een bewijsje van sponsering door te sturen (bvb de bevestigingsmail die je van Levensloop ontvangt na overschrijving van je centjes).
Nu Betty helemaal klaar is,  en je dus kan zien waarvoor je meedoet,  zijn er misschien nog mensen die willen sponseren;  dat kan nog!!  Tot zondag 1 juni blijft deze giveaway lopen,  dus waag je kans!  (en vergeet niet te mailen naar siHgi.b@gmail.com)


Als je het niet voor Betty wil doen, doe het dan wel voor de stichting tegen kanker.  Iedereen kent wel ergens in zijn / haar omgeving iemand met kanker.  Je kan die mensen helpen door het onderzoek naar kanker en vooral naar de remedie ertegen te steunen.  

Bekijk ook even deze filmpjes mocht je nog niet overtuigd zijn:  https://www.youtube.com/watch?v=CYK32OjfTnI

En geef toe,  met een kleine gift van bvb 5 euro maak je kans op Betty,  een gehaakte kip waarvoor je in de naaiwinkel gemakkelijk 40 euro betaalt!!


Vraag je je af wat je in 's hemelsnaam met een gehaakte kip zou doen?  Toegegeven:  erg weinig...  Maar hier wordt ze toch met spijt in het hart afgegeven,  dochterlief bestelde alvast een nieuwe want ze is fan van de zotte kip met de parelketting en blinkende pailletten op haar schoenen!!







Patroon Betty:  Christel Krukkert - uit Gehaakte Beestenboel  (voor de poten wijzigde ik het patroon wel een beetje)
Katoen: Eldorado
Gehaakt met nr 2,5
Veiligheidsoogjes, parels en pailletten: De Banier



Reacties

  1. Bij deze nog 's een heel welgemeende merci. Wat een engagement om ons in de Levensloop zo origineel te steunen! Betty is een prachtige madamme en heeft blijkbaar ook een zeer gezellige thuis gevonden :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten